''Ik hoop dat hij snel weer naar het niveau kan groeien''

zondag 27 januari 2019 12:14 63.350 keer bekeken 29 reacties Pro Shots

Feyenoord neemt het vanmiddag op tegen Ajax. De Rotterdammers begonnen de tweede helft van het seizoen slecht met een 3-1 nederlaag tegen PEC Zwolle. De Amsterdammers speelden thuis gelijk tegen sc Heerenveen met 4-4. Volgens Mario Been heeft Feyenoord vandaag weinig kans tegen Ajax in De Kuip.

De oud-trainer spreekt zijn verwachtingen uit. "Moeilijk, dan moet Ajax een heel slechte dag hebben. Ik vind dat Ajax op alle fronten meer kwaliteit heeft. Daar hoef je niet moeilijk over te doen. Zij moeten een slechte dag hebben en bij Feyenoord zal alles moeten kloppen. En ik blijf erbij dat ze elke wedstrijd veel kansen weggeven. En dat moet je niet doen tegen de spitsen van Ajax."

Nicolai Jørgensen is momenteel uit vorm. "Het is een speler die enorm veel gegeven heeft voor Feyenoord", vertelt Been in gesprek met RTV Rijnmond. "Dit jaar lijkt alsof hij een aantal kleine pijntjes heeft gehad en blessures en een beetje aan het zoeken is naar zijn echte vorm. Die vorm resulteerde vorig seizoen nog bijna in een transfer naar Engeland.

''Voor hem is het jammer dat het niet doorgegaan is, maar ook voor Feyenoord,'' vervolgt Been. ''Dat genereert natuurlijk veel geld. Maar ik vind Jørgensen bij Feyenoord gewoon een heel goede spits. Ik hoop dat hij snel zijn goaltje vindt en dat hij weer naar het niveau kan groeien en dat 'ie in de laatste fase van de competitie en in de beker, Feyenoord enorm kan helpen.''

Gerelateerd nieuws
29 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 14 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1539 mensen actief, waarvan 364 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved