Fraser: ''En dat is het, niets meer en niets minder''

zaterdag 26 januari 2019 08:42 109.940 keer bekeken 226 reacties Pro Shots

De namen van nieuwe trainers voor Feyenoord zullen de komende weken, zoniet maanden, de revue blijven passeren. Ook de naam van Henk Fräser valt vaak. RTV Rijnmond vroeg de oud-verdediger en landskampioen van Feyenoord naar zijn mening over het vertrek van Gio na het huidige seizoen.

"Ik moet eerlijk zeggen: Gio is absoluut een hele goede kennis. Voor wat hij gedaan heeft, hebben we allemaal heel veel waardering. Ga maar na wat hij allemaal gewonnen heeft. Ik denk op dit moment, met alle respect, het maximale dat hij kon presteren."

De naam van Fräser wordt ook genoemd als mogelijke opvolger van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord. "Iedereen heeft ambities en als je die uitspreekt komen er meteen allerlei verhalen. Iedere sporter heeft altijd de ambitie om het hoogst haalbare voor zichzelf te bereiken. En dat is het, niets meer en niets minder."

"Je bent supporter, ondertussen ben ik supporter van verschillende clubs: ik heb het onwijs naar mijn zin gehad bij ADO, ik heb het onwijs naar mijn zin gehad bij Vitesse, ik heb het onwijs naar mijn zin gehad bij PSV. Daarmee insinueer ik ook niets: iedereen weet dat ik een Feyenoordsupporter ben. Voor de rest niks, ik ben nu bij Sparta."

Gerelateerd nieuws
226 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 81 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74408 leden - Op dit moment zijn 662 mensen actief, waarvan 139 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved