''Hooligans hebben Van Bronckhorst onsympathiek bejegend''

''Hooligans hebben Van Bronckhorst onsympathiek bejegend''

Het vertrek van Giovanni van Bronckhorst wordt ook bij Veronica Inside uitgebreid besproken. De trainer zelf gaf aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Johan Derksen beweert echter dat er ook andere factoren meespeelden in zijn besluit.

"Ik hoorde uit redelijk betrouwbare bron dat een groep hooligans hem ontzettend onsympathiek bejegend heeft en dat hij dat toch wel beangstigend vindt", vertelt Derksen. "Er zijn altijd van die gekken die, als ze van PEC verliezen, 's avonds voor z'n deur staan."

Martijn Krabbedam, die te gast is in het programma, zegt niks te weten van dit verhaal. "Hij is wel op social media heel erg bedreigd. Dat heeft hem wel aangegrepen. Het is wel een gevoelige jongen, dus hij trekt zich dat wel enorm aan."

De clubwatcher denkt dat het besluit van Van Bronckhorst definitief werd na de nederlaag tegen PEC Zwolle. "Hij twijfelde al, maar na die wedstrijd wist hij het zeker. Je traint in Marbella, speelt daar die wedstrijd tegen Dortmund en denkt: dit kan nog wel wat worden in de tweede seizoenshelft. En dan presteer je op die manier. Dan is er geen basis meer om verder te gaan. Dan is het na vier jaar gewoon uitgewerkt."

Lees meer over
Johan Derksen Giovanni van Bronckhorst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties