''Dat heeft hij bewezen in de afgelopen jaren bij Feyenoord''

vrijdag 25 januari 2019 15:13 51.210 keer bekeken 36 reacties Pro Shots

Jordy Clasie heeft veel respect voor Giovanni van Bronckhorst. De middenvelder kreeg gisteren ochtend te horen dat de trainer aan het einde van het seizoen stopt bij de Rotterdamse club. "Onverwachts denk ik, maar je weet dat het kan gebeuren. Iedereen wist van de situatie, hij heeft zijn gevoel gevolgd."

"Dat moeten wij accepteren. Ik heb bewondering voor wat hij gepresteerd heeft de afgelopen jaren. We hebben nog vier maanden te gaan in de tweede helft van het seizoen, we willen het zo goed mogelijk afsluiten voor onszelf en de trainer,'' vertelt Clasie in gesprek met RTV Rijnmond.

Clasie en Van Bronckhorst kennen elkaar al lang. ''Heb altijd een goede band met hem gehad, ook in de jaren toen hij nog assistent was. Een fijn persoon waarmee ik goed kon communiceren. Een goede trainer, dat heeft hij bewezen in de afgelopen jaren bij Feyenoord.''

De middenvelder blikt ook nog vooruit op de Klassieker van aanstaand zondag. Ajax presteert dit seizoen sterk. "Maar dit is een wedstrijd op zich, we weten wat ons te doen staat. Dit is de wedstrijd van het jaar voor iedereen die voor Feyenoord is." Het volledige interview met Clasie is hieronder te bekijken.

Gerelateerd nieuws
36 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 8 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70827 leden - Op dit moment zijn 75 mensen actief, waarvan 46 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved