'Woordenwisselingen tussen 'Gio' en spelersgroep na PEC Zwolle-uit'

'Woordenwisselingen tussen 'Gio' en spelersgroep na PEC Zwolle-uit'

De relatie tussen de spelersgroep en Giovanni van Bronckhorst is niet zo goed als werd gecommuniceerd in Marbella. Tonny Vilhena, Robin van Persie en Justin Bijlow spraken openlijk hun vertrouwen uit in de trainer en zijn contract mocht met tien jaar worden verlengd.

Intern is de situatie de laatste weken dratisch veranderd. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam schrijft hier uitgebreid over: ''Achter de gesloten poorten van trainingscomplex 1908 brokkelt de steun voor Van Bronckhorst snel af. De coach die zijn spelers vrijheid gaf en altijd bereid was naar ze te luisteren, komt niet meer binnen, zou oud-trainer Leo Beenhakker zeggen.''

Er zijn tal van incidenten geweest tussen de trainer en spelers. Ook in de rust van PEC Zwolle - Feyenoord was er een verschil van mening. ''In de rust van het duel met PEC was er nog een discussie geweest tussen speler(s) en trainer over de uit te voeren taken op het veld. Na afloop waren er woordenwisselingen, sommige Feyenoorders liepen te lachen, anderen maakten selfies met PEC-supporters bij de spelersbus,'' aldus de journalist in Voetbal International.

[readmore=49485]

Lees meer over
Robin van Persie Giovanni van Bronckhorst Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties