''Feyenoord wil verder met 'Gio', ook als signaal naar VvF''

''Feyenoord wil verder met 'Gio', ook als signaal naar VvF''

Giovanni van Bronckhorst maakt een moeilijke periode door als trainer van Feyenoord. De Rotterdamse club presteert dit seizoen ondermaats en de toekomst van de oefenmeester bij de club is vooralsnog onzeker. Johan Derksen vindt dat de kritiek die Van Bronckhorst krijgt onterecht is.

"Wat ik heel treurig vind is dat Van Bronckhorst de kop van jut is", zegt De Snor in Veronica Inside. "Er is nu een soort hetze omdat hij van PEC Zwolle verliest maar kijk eens naar de technisch directeur. Ja, ik ben niet helemaal objectief want ik vind het een vreselijke man."

"Maar bij PSV zorgt de technisch directeur voor een goede selectie, bij Ajax zorgt de technisch directeur dat een jongen uit de provincie die een toptrainer is. Alleen omdat zij door het salarisplafond gingen. Van Bronckhorst moet het doen met allemaal miskopen."

"Het feit dat hij nu wat wedstrijden verliest, daar is Martin van Geel medeverantwoordelijk voor. Maar Van Geel zie je niet, alleen als er iets gewonnen is. Van Bronckhorst moet zich behelpen met aankopen van Van Geel, dat zijn meer miskopen dan goede aankopen."

"Ik heb vernomen dat Feyenoord best door wil met Van Bronckhorst", voegt Telegraaf-journalist Valentijn Driessen toe. "Ook als signaal naar de Vrienden van Feyenoord want als Van Bronckhorst opstapt zeggen die gasten: wij bepalen wie de hoofdtrainer is."

"Jan de Jong en consorten willen best dat Gio blijft zitten, want zo slecht heeft hij het niet gedaan", vervolgt hij. "Die gasten (Vrienden van Feyenoord, red.) hebben natuurlijk veel clubliefde, maar Feyenoord wilde ook sneller aflossen. Dat kon niet door allerlei contracten, anders raken zij de macht bij Feyenoord kwijt."

Lees meer over
PSV Johan Derksen martin van geel Giovanni van Bronckhorst ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties