''Daar moet je korte metten mee maken''

''Daar moet je korte metten mee maken''

Jerry St. Juste krijgt er na de nederlaag tegen PEC Zwolle van zaterdagavond flink van langs. De 22-jarige verdediger liep ongeïnteresseerd in het MAC³PARK stadion. Bondscoach Ronald Koeman en oud-voetballer Theo Janssen begrijpen niet dat Giovanni van Bronckhorst niet heeft ingegrepen.

''Daar moet je korte metten mee maken meteen. Als je vindt dat er een speler in het veld staat die niet geïnteresseerd is, dan heb je wel een probleem,'' vertelt Janssen in VTBL. Volgens Van Bronckhorst waren er niet voldoende opties om te wisselen. ''Dat maakt niet uit, hij gaat op de bank. Dan pak je iemand van het tweede of Van der Heijden.''

Koeman is ook duidelijk over het incident met St.Juste. ''Als dat zo is haal ik hem eruit, desnoods moet ik met tien man spelen. Waar praat je over? Iemand die ongeïnteresseerd is? Je speelt bij Feyenoord! Ik heb het interview niet gezien. Als Gio zegt: ja, dat vind ik ook, dan moet je wisselen gewoon. Ten opzichte van anderen en van de groep,'' aldus de oud-trainer van Feyenoord in het nieuwe voetbalpraatprogramma op RTL7.

[readmore=49457]

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties