Rumoer op social media na foto De Jong en Steijn

Rumoer op social media na foto De Jong en Steijn

Op social media is zondag rumoer ontstaan na een foto van Jan de Jong. De algemeen directeur van Feyenoord zou gespot zijn met Maurice Steijn, trainer van VVV Venlo, in een restaurant in Wateringen. Een foto hiervan werd zondag op Twitter geplaatst. Het is niet bekend of de foto daadwerkelijk van vandaag is.

Op social media is zondag rumoer ontstaan na een foto van Jan de Jong. De algemeen directeur van Feyenoord zou gespot zijn met Maurice Steijn, trainer van VVV Venlo, in een restaurant in Wateringen. Een foto hiervan werd zondag op Twitter geplaatst.

Het regende vervolgens reacties op het sociale medium van Feyenoord-supporters die direct de link legden met de onzekere toekomst van trainer Giovanni van Bronckhorst bij de Rotterdamse club.

"Mocht het inderdaad z'n vriend Steijn zijn, dan is het een nog grotere pannenkoek dan ik het al vond door juist in deze periode met hem in het openbaar te gaan zitten", schrijft iemand op Twitter. "Misschien praten ze wel weer over een rol als assistent of zijn het gewoon vrienden die vaker samen iets eten", schrijft een ander.

Het is geen geheim dat de De Jong en Steijn elkaar al jaren kennen vanuit hun woonplaats en de jeugdopleiding van ADO Den Haag, waar hun beide zoons speelden. Vorig jaar was Steijn met Feyenoord in gesprek om Jan Wouters op te volgen als assistent-trainer.

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst ADO Den haag
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties