Rumoer op social media na foto De Jong en Steijn

zondag 20 januari 2019 14:40 123.045 keer bekeken 375 reacties Pro Shots

Op social media is zondag rumoer ontstaan na een foto van Jan de Jong. De algemeen directeur van Feyenoord zou gespot zijn met Maurice Steijn, trainer van VVV Venlo, in een restaurant in Wateringen. Een foto hiervan werd zondag op Twitter geplaatst. Het is niet bekend of de foto daadwerkelijk van vandaag is.

Op social media is zondag rumoer ontstaan na een foto van Jan de Jong. De algemeen directeur van Feyenoord zou gespot zijn met Maurice Steijn, trainer van VVV Venlo, in een restaurant in Wateringen. Een foto hiervan werd zondag op Twitter geplaatst.

Het regende vervolgens reacties op het sociale medium van Feyenoord-supporters die direct de link legden met de onzekere toekomst van trainer Giovanni van Bronckhorst bij de Rotterdamse club. 

"Mocht het inderdaad z'n vriend Steijn zijn, dan is het een nog grotere pannenkoek dan ik het al vond door juist in deze periode met hem in het openbaar te gaan zitten", schrijft iemand op Twitter. "Misschien praten ze wel weer over een rol als assistent of zijn het gewoon vrienden die vaker samen iets eten", schrijft een ander. 

Het is geen geheim dat de De Jong en Steijn elkaar al jaren kennen vanuit hun woonplaats en de jeugdopleiding van ADO Den Haag, waar hun beide zoons speelden. Vorig jaar was Steijn met Feyenoord in gesprek om Jan Wouters op te volgen als assistent-trainer.

Gerelateerd nieuws
375 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 167 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74139 leden - Op dit moment zijn 99 mensen actief, waarvan 63 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved