Krabbendam: ''Het is gewoon een probleem dat dieper zit''

zondag 20 januari 2019 00:00 163.080 keer bekeken 1.234 reacties Pro Shots

Feyenoord begon zaterdag zeer teleurstellend aan de tweede competitiehelft. De Rotterdammers speelden een zeer matige wedstrijd tegen PEC Zwolle en gingen met 3-1 ten onder. De nederlaag komt in een periode waarin het functioneren van onder andere trainer Giovanni van Bronckhorst en Martin van Geel ter discussie staat.

"Je kan een keer pech hebben en dat je een keer tegen een nederlaag aanloopt of gelijkspeelt maar je kan niet op voetbal en instelling worden afgetroefd door een ploeg die in feite op elke positie minder is dan jij", stelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam. "Dat is wel gebeurd. Dat moet de club zichzelf wel aantrekken want dat kan echt niet."

"Het kan niet zo zijn dat de club die twee jaar geleden kampioen werd zich zo voor schut zet bij de eerste de beste club in de provincie", aldus de journalist van Voetbal International op de website van zijn werkgever. "Dat is verontrustend."

"Je kan straks wel weer tevreden zijn als je wint van Fortuna Sittard (woensdag, red.) en je daardoor plaatst voor de halve finale, maar het is gewoon een probleem dat dieper zit. Feyenoord blijkt niet in staat om van clubs als PEC Zwolle te winnen. Dan kan je praten over budget en mogelijkheden maar het kan gewoon niet. Dat is gewoon de conclusie."

Gerelateerd nieuws
1234 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 326 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74195 leden - Op dit moment zijn 836 mensen actief, waarvan 278 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved