Derksen lovend over samenwerking: ''Uitstekende beslissing''

vrijdag 18 januari 2019 21:43 78.085 keer bekeken 146 reacties Pro Shots

Feyenoord kondigde deze week een samenwerking met FC Dordrecht aan. De Rotterdamse club gaat elk seizoen zo'n vijf talenten verhuren aan de regiogenoot. Johan Derksen, analist van Veronica Inside, is zeer positief over de nieuwe samenwerking tussen de twee clubs.

"Dat is een uitstekende beslissing", zegt De Snor over de samenwerking. "De Eerste Divisie wordt niet meer serieus genomen door de grote clubs met hun beloftenteams. De jeugd van Ajax is belangrijker dan een geslaagde competitie, maar wat Feyenoord doet is eenvoudig. Eerst deden ze dit met Excelsior, nu met FC Dordrecht."

"Wim Jansen was altijd tegen de samenwerking die Feyenoord met Excelsior had. Zij speelden toen nog in de Eerste Divisie. Hij vond dat de talenten van Feyenoord op het hoogste niveau moesten spelen, dat is wel iets dat je er tegenin kan brengen."

"Tuurlijk was het een fout dat Feyenoord een paar jaar terug niet meedeed aan de eerste lichting beloftenteams", vervolgt hij. "Destijds was er alleen geen geld voor dat team, daarom hebben ze bij Feyenoord ook geen vrouwenteam."

Derksen is ook kritisch op Willem van Hanegem. De oer-Feyenoorder reikte deze week de Willem van Hanegem trofee uit aan een supporter met een stadionverbod. "Je kan zo'n prijs niet uitreiken aan een supporter met een stadionverbod. Dat verdient hij niet, ook al schildert hij mooie spandoeken. Als je een stadionverbod hebt, ben je geen echte supporter vind ik."

Gerelateerd nieuws
146 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 32 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74191 leden - Op dit moment zijn 926 mensen actief, waarvan 290 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved