Derksen lovend over samenwerking: ''Uitstekende beslissing''

Derksen lovend over samenwerking: ''Uitstekende beslissing''

Feyenoord kondigde deze week een samenwerking met FC Dordrecht aan. De Rotterdamse club gaat elk seizoen zo'n vijf talenten verhuren aan de regiogenoot. Johan Derksen, analist van Veronica Inside, is zeer positief over de nieuwe samenwerking tussen de twee clubs.

"Dat is een uitstekende beslissing", zegt De Snor over de samenwerking. "De Eerste Divisie wordt niet meer serieus genomen door de grote clubs met hun beloftenteams. De jeugd van Ajax is belangrijker dan een geslaagde competitie, maar wat Feyenoord doet is eenvoudig. Eerst deden ze dit met Excelsior, nu met FC Dordrecht."

"Wim Jansen was altijd tegen de samenwerking die Feyenoord met Excelsior had. Zij speelden toen nog in de Eerste Divisie. Hij vond dat de talenten van Feyenoord op het hoogste niveau moesten spelen, dat is wel iets dat je er tegenin kan brengen."

"Tuurlijk was het een fout dat Feyenoord een paar jaar terug niet meedeed aan de eerste lichting beloftenteams", vervolgt hij. "Destijds was er alleen geen geld voor dat team, daarom hebben ze bij Feyenoord ook geen vrouwenteam."

Derksen is ook kritisch op Willem van Hanegem. De oer-Feyenoorder reikte deze week de Willem van Hanegem trofee uit aan een supporter met een stadionverbod. "Je kan zo'n prijs niet uitreiken aan een supporter met een stadionverbod. Dat verdient hij niet, ook al schildert hij mooie spandoeken. Als je een stadionverbod hebt, ben je geen echte supporter vind ik."

Lees meer over
Johan Derksen ajax Willem van Hanegem
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties