Haps keert terug; Malacia en Geertruida niet inzetbaar

Haps keert terug; Malacia en Geertruida niet inzetbaar

Ridgeciano Haps maakt voor het duel met PEC Zwolle (19:45 uur) weer deel uit van de wedstrijdselectie van Feyenoord. Het is voor de linksback, die tijdens de eerste helft van de competitie kampte met blessureleed, de eerste keer in het seizoen 2018-2019 dat hij in een competitieduel inzetbaar is voor Giovanni van Bronckhorst.

Haps liep in de voorbereiding op deze voetbaljaargang een blessure op en was lang uit de roulatie. Kort voor de winterstop sloot de linksback al bij de groep aan op het trainingsveld en tijdens het trainingskamp in Marbella maakte hij tegen Karlsruher SC zijn eerste minuten.

Tegenover de terugkeer van Haps staat de afwezigheid van Bart Nieuwkoop (geschorst na twee gele kaarten tegen ADO Den Haag), Tyrell Malacia en Lutsharel Geertruida (beiden geblesseerd). Laatstgenoemden vielen juist uit in de wedstrijd tegen Karlsruher SC.

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst Ridgeciano Haps Bart Nieuwkoop Tyrell Malacia ADO Den haag Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties