''Blijkbaar is de directie niet bang dat dat afleidt''

''Blijkbaar is de directie niet bang dat dat afleidt''

Giovanni van Bronckhorst en Feyenoord gaan pas in februari in gesprek over de toekomst van de trainer. NOS-verslaggever Ragnar Niemeijer, die in Marbella uitgebreid sprak met algemene directeur Jan de Jong, begrijpt hier weinig van.

"Hij probeert uit te stralen dat het niet lang duurt, dat het heel normaal is,'' vertelt Niemeijer in gesprek met de NOS. ''Ik zou niet weten waarom je dat voor je uit zou moeten schuiven. Je brengt je trainer in een lastig parket de komende wedstrijden."

"Bovendien: als Feyenoord eruit is en wil dat hij blijft, dan was de nieuwjaarsreceptie een uitstekend moment om dat te verkondigen. Dat komt ook daadkrachtiger over. Er wordt geforceerd gedaan dat dit het logische pad is, maar als je in februari gaat zitten, kan het zijn dat je pas in maart klaar bent.''

Feyenoord wil zich in januari vooral op het sportieve vlak focussen. Journalist Arman Avsaroglu denkt dat de discussie rondom Van Bronckhorst hier invloed op heeft. ''Uit de club hoor je geluiden dat het tijd is voor een nieuwe trainer en in diverse media verschijnen verhalen met bronnen die niet bij naam genoemd worden. Dan blijft het hangen. Maar blijkbaar is de directie niet bang dat dat afleidt.''

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties