''Ook Dirk Kuyt laat deze spelers niet veel beter voetballen''

''Ook Dirk Kuyt laat deze spelers niet veel beter voetballen''

Dirk Kuyt wordt genoemd als een mogelijke opvolger van Giovanni van Bronckhorst. Het contract van de huidige trainer van Feyenoord loopt na dit seizoen af en Van Bronckhorst gaat in februari in gesprek over de toekomst. Valentijn Driessen ziet het niet voor zich dat Kuyt komend seizoen hoofdtrainer van Feyenoord is.

"Dat is lachwekkend, dat kan gewoon niet", zegt Driessen in Kick-Off, de voetbalpodcast van De Telegraaf. "Hij heeft de papieren er niet voor, al is daar wel iets op te vinden. Hij gaat nu de cursus coach betaald voetbal doen, maar die cursus zonder enige ervaring en dan Feyenoord 1 leiden... Dat kan niet, want dan ben je er ook heel vaak niet."

"Als ze Kuyt bij het eerste elftal willen betrekken is het een betere oplossing om Dick Advocaat voor een jaar naar Feyenoord te halen en Kuyt daar dan bij te zetten. Dat hoor ik ook mensen zeggen", vervolgt de journalist. "Dat is meer toekomstgericht dan nu Kuyt daar neerzetten. Ook Dirk Kuyt laat deze spelers niet veel beter voetballen."

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst Dirk Kuyt Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties