Mats Knoester per direct naar Heracles Almelo

Mats Knoester per direct naar Heracles Almelo

Mats Knoester maakt per direct de overstap van Feyenoord naar Heracles Almelo. Beide clubs hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van de 20-jarige linksbenige verdediger. Knoester, die in De Kuip nog een contract had tot medio 2020, gaat in Almelo een meerjarig contract ondertekenen.

Knoester doorliep de opleiding van Feyenoord Academy vanaf zijn zesde tot aan Onder 19. Vanaf de zomer van 2017 sloot hij aan bij het eerste elftal waar, hij bijna het gehele seizoen 2017-2018 aan zich voorbij moest laten gaan door blessureleed. Met Feyenoord 1 speelde hij de afgelopen seizoenen mee in de benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht (maart 2017) en oefenwedstrijden tegen Katwijk (januari 2018) en Karlsruher SC (januari 2019).

Mark-Jan Fledderus, technisch manager in Almelo, is blij met de komst van Knoester. "Hij heeft veertien jaar in de Feyenoord-opleiding gespeeld en heeft ook alle nationale jeugdelftallen doorlopen. Mats heeft een goed linkerbeen en kan zowel centraal als linksback spelen. Hij staat verdedigend zijn mannetje en heeft voetballend vermogen. Hier in Almelo kan hij zich verder ontwikkelen."

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties