Van Rijswijk: ''Dan moet Feyenoord hem toch verkopen?!''

woensdag 16 januari 2019 13:00 69.365 keer bekeken 116 reacties Pro Shots

De winterse transferperiode verloopt voor Feyenoord voorlopig behoorlijk rustig. Tonny Vilhena is de enige basisspeler waar geruchten over een transfer blijven rondzingen. De laatste club die met Vilhena in verband werd gebracht is Bayer Leverkusen, waar Peter Bosz de nieuwe trainer is. Fox Sports commentator Mike van Rijswijk houdt daarom rekening met een tussentijds vertrek van de middenvelder.

"Vilhena was afgelopen vrijdag tijdens het oefenduel met Borussia Dortmund met afstand de beste man van Feyenoord. De vraag begint nu serieus te komen: moeten ze hem verkopen? Feyenoord wordt dit seizoen sowieso derde. De beker kunnen ze nog wel winnen", aldus Van Rijswijk in het programma Voetbalpraat. "Stel, er komt een mooi bod voor hem. Bosz schijnt hem te willen... Als er een bod van twaalf miljoen komt, dan moet Feyenoord hem toch verkopen?! Dan ben je toch uitgepraat?"

"Mocht je in de beker nu bijvoorbeeld Ajax-uit loten in de volgende ronde, dan gaat Vilhena daar het verschil óók niet maken. Nu zullen er misschien wat fans boos zijn, maar zij weten ook wel dat ze over het algemeen weinig succes boeken in Amsterdam."

Gerelateerd nieuws
116 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 52 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70792 leden - Op dit moment zijn 88 mensen actief, waarvan 36 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved