''Van Bronckhorst is een uitstekend uithangbord voor Feyenoord''

''Van Bronckhorst is een uitstekend uithangbord voor Feyenoord''

De toekomst van Giovanni van Bronckhorst is al weken onderwerp van gesprek. Het contract van de oefenmeester loopt komende zomer af. In februari gaat de succescoach met de clubleiding in gesprek over een mogelijke verlenging van de samenwerking.

Jan van Halst vindt dat Feyenoord ervoor moet kiezen om het contract van Gio te verlengen. "Ik denk niet dat er een reden is om afscheid van hem te nemen. Er is nog steeds respect, ook vanuit de spelersgroep. Ik verbaas me dat er rondom die club zoveel geluiden zijn dat hij spelers niet beter heeft gemaakt."

"Het meest verbaas ik me nog over het feit dat hij die kritiek zich zo aantrekt", vervolgt hij in het Ziggo Sport-programma Rondo. "Hij heeft in de top van Europa gespeeld, bij FC Barcelona en Arsenal. Daar had hij vast ook met genoeg kritiek te maken."

Andries Jonker deelt dezelfde mening als Van Halst. "Hij is een trainer die prijzen pakt en de spelers worden voor een behoorlijk bedrag verkocht. Een behoorlijk bedrag, want de sensationele spelers komen niet echt naar Feyenoord toe."

"Dat zie je bij Ajax en PSV wel, maar bij Feyenoord ontbreekt dat", aldus Jonker. "Toch pakt Van Bronckhorst prijzen en hij is een uitstekend uithangbord voor Feyenoord."

Lees meer over
PSV Giovanni van Bronckhorst ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties