''Van Bronckhorst is een uitstekend uithangbord voor Feyenoord''

maandag 14 januari 2019 20:20 102.405 keer bekeken 489 reacties Pro Shots

De toekomst van Giovanni van Bronckhorst is al weken onderwerp van gesprek. Het contract van de oefenmeester loopt komende zomer af. In februari gaat de succescoach met de clubleiding in gesprek over een mogelijke verlenging van de samenwerking.

Jan van Halst vindt dat Feyenoord ervoor moet kiezen om het contract van Gio te verlengen. "Ik denk niet dat er een reden is om afscheid van hem te nemen. Er is nog steeds respect, ook vanuit de spelersgroep. Ik verbaas me dat er rondom die club zoveel geluiden zijn dat hij spelers niet beter heeft gemaakt."

"Het meest verbaas ik me nog over het feit dat hij die kritiek zich zo aantrekt", vervolgt hij in het Ziggo Sport-programma Rondo. "Hij heeft in de top van Europa gespeeld, bij FC Barcelona en Arsenal. Daar had hij vast ook met genoeg kritiek te maken."

Andries Jonker deelt dezelfde mening als Van Halst. "Hij is een trainer die prijzen pakt en de spelers worden voor een behoorlijk bedrag verkocht. Een behoorlijk bedrag, want de sensationele spelers komen niet echt naar Feyenoord toe."

"Dat zie je bij Ajax en PSV wel, maar bij Feyenoord ontbreekt dat", aldus Jonker. "Toch pakt Van Bronckhorst prijzen en hij is een uitstekend uithangbord voor Feyenoord."

Gerelateerd nieuws
489 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 134 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75314 leden - Op dit moment zijn 734 mensen actief, waarvan 230 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved