Trainingsschema Feyenoord in aanloop naar PEC-uit

Trainingsschema Feyenoord in aanloop naar PEC-uit

Feyenoord begint dinsdag aan de voorbereiding op het eerste competitieduel na de winterstop. Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (19:45 uur) op het programma. De selectie van Giovanni van Bronckhorst traint twee keer openbaar.

De Feyenoord-selectie sloot het trainingskamp in Marbella zaterdag af met een 4-2 overwinning op Karlsruher SC. Een dag eerder ging het oefenduel met Borussia Dortmund nog nipt verloren: 2-1. Zondag keerde het team terug in Nederland, waar de selectie op maandag geniet van een rustdag.

De trainingen van dinsdag (14:00 uur) en woensdag (10:30 uur) zijn openbaar toegankelijk op 1908. Supporters kunnen zich vijf minuten voor aanvang melden bij de toegangspoort aan de Olympiaweg. Parkeren kan eveneens aan de Olympiaweg en is gratis.

Trainingen donderdag en vrijdag besloten
Na de groepstrainingen van dinsdag en woensdag zijn de laatste twee trainingen voor de wedstrijd van komende zaterdag – op donderdag en vrijdag – zoals gebruikelijk besloten.

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties