Botteghin in nieuwe rol: ''Het is een beetje frustrerend''

Botteghin in nieuwe rol: ''Het is een beetje frustrerend''

Net als Ridgeciano Haps stond ook Eric Botteghin tegen Karlsruher voor het eerst sinds zijn blessure weer op het veld. De verdediger is blij met de minuten die hij maakte, zo vertelt hij aan RTV Rijnmond.

"We hebben weer minuten gemaakt na een periode waarin we onze rust konden pakken. Dat was het belangrijkste vandaag." Helemaal zonder risico's was het niet, aangezien de tegenstander niet vies bleek van een schoppartij. "Daarom moesten we de bal snel van de ene naar de andere kant spelen. Als we dat doen worden ze een beetje boos, maar dat was een goede test voor ons."

Botteghin benadrukt dat hij weer helemaal fit is, maar lijkt nu de concurrentiestrijd aan te moeten gaan met Sven van Beek, die zijn plek de laatste wedstrijden voor de winterstop overnam. "Het is een beetje frustrerend. Je speelt elke week, dan raak je drie wedstrijden geblesseerd, en dan moet je het weer laten zien. Maar dat is voetbal."

Lees meer over
Ridgeciano Haps Sven van Beek Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties