Haps tevreden met speelminuten: ''Er is weer een stap gezet''

Haps tevreden met speelminuten: ''Er is weer een stap gezet''

Ridgeciano Haps maakte tegen Karlsruher SC zijn eerste minuten in acht maanden tijd. Feyenoord won met 4-2, en Haps deed een halve wedstrijd mee. "Eindelijk", zei hij na afloop tegenover het Algemeen Dagblad.

"De breuk in mijn scheen zit er nog steeds, maar ik kan ermee spelen", legt de linksback uit. "Ik train al een tijdje mee. Mentaal was het heel zwaar om zo lang aan de kant te moeten staan. Dit was mijn eerste optreden in acht maanden."

"Hoe ik aan de blessure ben gekomen, weten we niet", gaat Haps verder. "Ik had het vorig seizoen al, heb er ook de bekerfinale mee gespeeld. Maar de pijn werd erger. Toen we dit seizoen begonnen, kon ik de pijn niet meer aan. Toen bleek inderdaad dat er een breukje in het linkerscheenbeen zat. Ik moest vooral rust houden."

Haps is blij dat hij weer heeft kunnen spelen. "Tegen Karlsruher SC was het vooral zaak om lekker te voetballen en heel te blijven. Hopelijk blijft een reactie op de inspanning uit. Ik ben positief gestemd nu. Hoe snel ik er weer bij ben, is afwachten. Maar er is weer een stap gezet."

Lees meer over
Ridgeciano Haps
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties