Clasie: ''Goed dat je tegen zo'n tegenstander oefent''

vrijdag 11 januari 2019 21:50 24.805 keer bekeken 64 reacties Pro Shots

Feyenoord verloor vandaag met 2-1 van Borussia Dortmund. Aanvoerder Jordy Clasie is tevreden over de wedstrijd, maar baalt van de nederlaag. "Als je tegen de koploper van Duitsland met 2-1 verliest, kan je daar misschien mee leven. Je wil nooit verliezen, hoe goed ze ook zijn, dus dat is jammer."

Clasie is blij dat Feyenoord tegen een tegenstander van zo'n kaliber heeft kunnen oefenen. "Dat is alleen maar goed, voor elke speler. Je hebt twee weken vrij gehad en wil weer in het ritme komen. Dan is het goed dat je tegen zo'n tegenstander oefent. Je moet aan de bak, dat moesten we vandaag ook."

De aanvoerder hoopt dat de ploeg klaar is voor een belangrijke week die eraan zit te komen, met daarin competitiewedstrijden tegen PEC Zwolle en Ajax, en de kwartfinale van de beker tegen Fortuna Sittard. "Dat zal moeten blijken. Morgen hebben we nog een wedstrijd en daarna nog een week om te trainen en nog fitter te worden. Die week zullen we er moeten staan, dat is een heel belangrijke week."

Over het bijna afgelopen trainingskamp is Clasie tevreden. "We hebben de trainingen gedaan die gepland waren. De intensiteit was goed, er is positiviteit in de groep. Het is goed om een paar dagen bij elkaar te zijn, veel met elkaar op te trekken richting de laatste maanden van de competitie. Het is dan altijd fijn om een aantal dagen weg te zijn."

Gerelateerd nieuws
64 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 23 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67791 leden - Op dit moment zijn 779 mensen actief, waarvan 175 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved