''Dit is het signaal waar ze naar zochten''

''Dit is het signaal waar ze naar zochten''

Feyenoord heeft de eerste van de twee oefenwedstrijden in Marbella met 2-1 verloren. Bundesliga-koploper Borussia Dortmund bleek iets te sterk voor de Rotterdammers. Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam was aanwezig in Spanje.

"Ze speelden bij vlagen aardig", vertelt Krabbendam op de website van zijn werkgever. "Ze creëerden wat kansen, maar over de hele linie was Dortmund natuurlijk wel de betere ploeg. Ze speelden niet eens in de sterkste opstelling, misten een aantal basisspelers. Dan hebben ze nog zoveel kwaliteit dat ze die wedstrijd toch wel winnen. Maar Feyenoord heeft zich in fases wel laten zien."

Krabbendam merkt dat de selectie van Feyenoord een goed gevoel overhoudt aan het trainingskamp, dat er bijna opzit. "Wie je ook spreekt, ze zeggen allemaal dat de stukken ervanaf vliegen tijdens de trainingen. Dat is het signaal waar ze naar zochten."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties