''Wat mij betreft blijf ik nog lang bij Feyenoord''

vrijdag 11 januari 2019 15:28 70.160 keer bekeken 256 reacties Pro Shots

Martin van Geel begint inmiddels aan zijn achtste jaar als technisch directeur van Feyenoord. Zijn contract is voor onbepaalde tijd en Van Geel lijkt nog geen interesse te hebben in een afscheid van de Rotterdamse club. "Wat mij betreft doe ik dit nog lang, maar ik loop lang genoeg mee om te weten dat je nooit weet wat er kan gebeuren in de voetbalwereld."

Het verschil op de ranglijst met de top twee is wel te verklaren. "Ajax en PSV zijn goed. Ik denk dat er geen club is die maar één wedstrijd verloren heeft en de rest allemaal gewonnen, in de eerste seizoenshelft. Dat speelt ook mee", zo vertelt Van Geel aan RTV Rijnmond. "Zij kunnen ook enorme investeringen doen en wij kunnen dat nu nog niet. Daar zit een verschil, op dit moment."

De tegenvallende resultaten zijn deels te wijten aan de grote hoeveelheid blessures. "Je moet kijken naar de situaties. Is iedereen fit gebleven? Als Feyenoord fit is, en de selectie op orde, dan kunnen we tot een hoog niveau komen. Maar als wij 6, 7 of 8 basisspelers missen, zoals onder andere tegen Trencin, dat mag geen excuus zijn, maar het is wel zo. Die situaties moet je meenemen in de beoordeling."

Gerelateerd nieuws
256 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 162 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67790 leden - Op dit moment zijn 804 mensen actief, waarvan 192 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved