Update | Van Geel verwacht deal Tapia snel af te ronden

Update | Van Geel verwacht deal Tapia snel af te ronden

Willem II weet niets van een naderend akkoord met Feyenoord over een verhuurperiode van Renato Tapia. Dit berichtte Voetbal International vrijdagochtend. De club uit Tilburg, de huidige nummer twaalf van de Eredivisie, ontkent vooralsnog.

"Zijn naam is bij ons ook gevallen, maar er is helemaal niets concreet", aldus Joris Mathijsen, oud-speler van Feyenoord en tegenwoordig technisch directeur bij Willem II, tegen het Brabants Dagblad. Volgens het medium zit Willem II zelfs ruim in de centrale verdedigers en defensieve middenvelders.

Update 12:53 | Technisch directeur Martin van Geel verwacht de deal tussen Feyenoord en Willem II de komende dagen af te ronden. De Rotterdammers zijn op dit moment nog in onderhandeling met de club uit Tilburg. Dit meldt RTV Rijnmond. Renato Tapia heeft aangegeven open te staan voor een verhuur.

"Tapia wil graag minuten gaan maken, ook als voorbereiding op de Zuid-Amerikaanse kampioenschappen in mei. Het eerste contact is gisteren geweest en de technische staf is akkoord. Dus ik verwacht na een aantal dagen meer duidelijkheid," aldus Van Geel. Het volledige interview is hieronder te bekijken.

Lees meer over
Willem II martin van geel Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties