Clasie weer blessurevrij: ''Goed m'n rust kunnen nemen''

woensdag 9 januari 2019 21:07 29.325 keer bekeken 21 reacties Pro Shots

De winterstop leek voor Jordy Clasie op het goede moment te komen. De middenvelder kampte tegen het einde van de eerste seizoenshelft met een blessure, maar is inmiddels weer volledig hersteld. Op het trainingskamp in Marbella werd hij geinterviewd door Feyenoord TV.

"We zijn twee weken weggeweest en hebben andere dingen gedaan, tijd met familie doorgebracht", begint Clasie. "Daarna is het belangrijk om weer even bij elkaar te zijn en naar elkaar toe te groeien. Het is dan altijd belangrijk om een aantal dagen weg te zijn van je vertrouwde omgeving."

Clasie raakte vlak voor de winterstop geblesseerd en miste de laatste wedstrijd tegen ADO. "Ik heb er in de vakantie nog een tijdje last van gehad. Daarom kwam de winterstop ook goed uit, anders had ik nog meer wedstrijden moeten missen. Ik heb goed m'n rust kunnen nemen. Zodra ik me weer beter ben gaan voelen, ben ik voor mezelf weer langzaam begonnen. Het gaat nu goed; ik ben blessurevrij."

Gerelateerd nieuws
21 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 9 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74449 leden - Op dit moment zijn 1044 mensen actief, waarvan 333 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved