''Steijn én Kuyt bij Feyenoord zou ik wel wat vinden''

woensdag 9 januari 2019 20:52 100.475 keer bekeken 148 reacties Pro Shots

De toekomst van Giovanni van Bronckhorst is al weken onderwerp van gesprek. De trainer van Feyenoord gaat deze periode in gesprek met de clubleiding over de toekomst. Meerdere Nederlandse dagbladen schatten de kans groot in dat hij bezig is aan zijn laatste maanden als trainer van Feyenoord.

"Zijn vrouw en kinderen willen absoluut in de buurt van Rotterdam blijven. Die hebben niet de behoefte om weer de grens over te gaan, wat hij als speler van onder andere FC Barcelona en Arsenal wel heeft gehad", zegt analist Hans Kraay Jr. in het radio-programma Veronica Inside

"Alleen als Feyenoord je laat bungelen... Als ik Van Bronckhorst zou zijn, met deze staat van dienst en ook wetende dat ik de ploeg beter zou laten voetballen, dan zou ik niet wachten tot mijn strot wordt doorgesneden. Dan zou ik binnenkort zelf zeggen dat het mooi is geweest."

De oud-voetballer ziet twee trainers voor zich die Gio zouden kunnen opvolgen. "Er staan twee mensen te trappelen. Maurice Steijn (trainer VVV-Venlo, red.) zou assistent worden maar dat is afgeketst. En nog één: Dirk Kuyt."

"Ik moet zeggen dat ik ze samen wel voor de ploeg zou durven zetten", aldus Hansie Hansie. "Kuyt heeft nog niet zijn officiële trainerspapieren, maar bij Fortuna Sittard werkt dat ook met Kevin Hofland. Steijn én Kuyt zou ik wel wat vinden, ja."

Gerelateerd nieuws
148 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 82 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67764 leden - Op dit moment zijn 703 mensen actief, waarvan 136 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved