St. Juste over geruchten: ''Daar denk ik niet over na''

St. Juste over geruchten: ''Daar denk ik niet over na''

Jeremiah St. Juste lijkt deze winterstop de meest gewilde Feyenoorder. De verdediger staat, volgens buitenlandse media, in de belangstelling van een aantal grote buitenlandse clubs. Onder andere Zenit St. Petersburg en Napoli zouden interesse hebben.

"Daar denk ik niet over na", zegt hij over de interesse. "Het zijn speculaties en daar denk ik niet over na. Mijn toekomst in nu hier. De komende wedstrijden, de komende periode en het komende halve jaar in ieder geval. Ik sluit niets uit deze winterstop, maar mijn focus ligt nu op Feyenoord."

"Ik heb moeizame periodes gehad door mijn schouder, die rode kaart natuurlijk en had wat last van mijn heup", zegt hij in gesprek met RTV Rijnmond. "Dat is vervelend, maar ik focus mij nu op de tweede helft van het seizoen. Ik ben nu fit, heb hard getraind in de vakantie. Ik ben klaar voor de tweede competitiehelft."

[readmore=49333]

Lees meer over
Zenit St. Petersburg
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties