''Ik hoop dat hij nog tien of twintig jaar hier kan blijven''

woensdag 9 januari 2019 18:33 70.400 keer bekeken 205 reacties Pro Shots

Feyenoord is momenteel in Marbella om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Tijdens het trainingskamp gaat het vooral over Giovanni van Bronckhorst. Zijn contract loopt na dit seizoen af en de trainer en club gaan deze maand in gesprek.

De spelers hebben veel vertrouwen in Giovanni van Bronckhorst. Ook Tonny Vilhena: ''Ik hoop dat hij nog tien of twintig jaar hier kan blijven, maar dat is niet reëel. Hij heeft laten zien dat hij een goede trainer is. Hij heeft veel prijzen gepakt met de club. Het zou niet slecht zijn als hij hier gewoon blijft."

''Wat ik goed aan hem vind? Hij kan duidelijk dingen verwoorden,'' vervolgt Vilhena. ''Hij kan spelers beter maken. Hij kan goed omgaan met jonge jongens en de ervaren jongens. Dat is wel belangrijk ja.''

Robin van Persie sluit zich aan bij de woorden van de middenvelder. "Het is helemaal zijn keuze. Het is niet aan mij om een mening over zijn positie te hebben. Ik ben heel erg happy met Gio, de staf en de spelers," zegt de 35-jarige aanvaller in gesprek met de NOS.

Gerelateerd nieuws
205 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 66 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74449 leden - Op dit moment zijn 830 mensen actief, waarvan 280 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved