''Ik hoop dat hij nog tien of twintig jaar hier kan blijven''

''Ik hoop dat hij nog tien of twintig jaar hier kan blijven''

Feyenoord is momenteel in Marbella om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Tijdens het trainingskamp gaat het vooral over Giovanni van Bronckhorst. Zijn contract loopt na dit seizoen af en de trainer en club gaan deze maand in gesprek.

De spelers hebben veel vertrouwen in Giovanni van Bronckhorst. Ook Tonny Vilhena: ''Ik hoop dat hij nog tien of twintig jaar hier kan blijven, maar dat is niet reëel. Hij heeft laten zien dat hij een goede trainer is. Hij heeft veel prijzen gepakt met de club. Het zou niet slecht zijn als hij hier gewoon blijft."

''Wat ik goed aan hem vind? Hij kan duidelijk dingen verwoorden,'' vervolgt Vilhena. ''Hij kan spelers beter maken. Hij kan goed omgaan met jonge jongens en de ervaren jongens. Dat is wel belangrijk ja.''

Robin van Persie sluit zich aan bij de woorden van de middenvelder. "Het is helemaal zijn keuze. Het is niet aan mij om een mening over zijn positie te hebben. Ik ben heel erg happy met Gio, de staf en de spelers," zegt de 35-jarige aanvaller in gesprek met de NOS.

[readmore=49339]

Lees meer over
Robin van Persie Giovanni van Bronckhorst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties