'Directie kritisch op Van Bronckhorst, Kuyt loopt warm'

'Directie kritisch op Van Bronckhorst, Kuyt loopt warm'

Feyenoord en Giovanni van Bronckhorst gaan deze maand in gesprek met elkaar over de nabije toekomst. De trainer heeft een contract dat deze zomer afloopt. De laatste dagen gaan er steeds meer geluiden op dat Van Bronckhorst bezig is aan zijn laatste maanden bij de Rotterdamse club.

De vraag is of er nog genoeg perspectief is tussen Feyenoord en Van Bronckhorst. ''Daar bestaan twijfels over in de top. In de raad van commissarissen, met vijf leden, zitten twee afgevaardigden van de Vrienden van Feyenoord (de grote minderheidsaandeelhouder) die naar verluidt zeer kritisch zijn over een mogelijke contractverlenging,'' schrijft het NRC.

Het is de vraag of Van Bronckhorst zelf nog wel genoeg toekomst ziet bij Feyenoord. De trainer voelt namelijk een gebrek aan steun. ''Een betrokkene zegt dat het Van Bronckhorst steekt dat hij niet de waardering krijgt voor de successen in de afgelopen jaren en dat de discussie over zijn positie de overhand heeft,'' weet de krant te melden.

Voetbal International schrijft ook uitgebreid over de trainer. Het weekblad hint ook al voorzichtig naar een opvolger. ''Ondanks al die successen, lijkt Giovanni van Bronckhorst bezig aan zijn laatste maanden bij Feyenoord, hoewel hij wel vaker verraste en ontsnapte. Niettemin loopt in de coulissen van De Kuip Dirk Kuijt zich al heel voorzichtig warm.''

[readmore=49332]

Lees meer over
De Kuip Giovanni van Bronckhorst Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties