'Feyenoord kan Robert Skov vergeten'

dinsdag 8 januari 2019 17:36 93.960 keer bekeken 152 reacties Pro Shots

Robert Skov staat op het scoutinglijstje van Feyenoord. De Rotterdammers kunnen de komst van de 22-jarige rechtsbuiten wel vergeten. De concurrentie is simpelweg te groot en de voorkeur van Skov gaat uit naar het seizoen af te maken bij FC Kopenhagen en zich verder te ontwikkelen.

Zaakwaarnemer Brian Steen bevestigt dat er diverse clubs uit het buitenland geïnteresseerd zijn in Skov. ''Op dit moment is het goed dat Robert Skov in Kopenhagen blijft. FC Kopenhagen is een goed team en hij is net overgestapt naar de club, dus hij moet het seizoen in Kopenhagen afmaken.''

Steen heeft al gesproken met de Turkse club Fenerbace. ''Het is niet officieel. Maar ik heb een goed gesprek gehad tussen kerstmis en nieuwjaar met de president. Ik hoop dat ik hem ook in Istanbul kan ontmoeten,'' vertelt hij in gesprek met BT.

Een stap hogerop in de winterstop is uitgesloten. ''Het is een zware competitie. Dus misschien is het niet goed voor een jonge speler, maar misschien als hij wat ouder is. Maar zoals ik al eerder zei, Robert Skov heeft een contract bij FCK. Daar blijft hij tot de zomer.''

Naast Feyenoord en Fenerbahce azen ook Ajax en PSV op de diensten van Skov. Met achttien goals in twintig wedstrijden is de Deen topscorer van de Superligaen. Deense media verwachten dat hij een recordtransfer gaat maken. Bedragen rond de vijftien miljoen euro worden genoemd.

Gerelateerd nieuws
152 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 57 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67790 leden - Op dit moment zijn 742 mensen actief, waarvan 168 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved