'Feyenoord kan Robert Skov vergeten'

'Feyenoord kan Robert Skov vergeten'

Robert Skov staat op het scoutinglijstje van Feyenoord. De Rotterdammers kunnen de komst van de 22-jarige rechtsbuiten wel vergeten. De concurrentie is simpelweg te groot en de voorkeur van Skov gaat uit naar het seizoen af te maken bij FC Kopenhagen en zich verder te ontwikkelen.

Zaakwaarnemer Brian Steen bevestigt dat er diverse clubs uit het buitenland geïnteresseerd zijn in Skov. ''Op dit moment is het goed dat Robert Skov in Kopenhagen blijft. FC Kopenhagen is een goed team en hij is net overgestapt naar de club, dus hij moet het seizoen in Kopenhagen afmaken.''

Steen heeft al gesproken met de Turkse club Fenerbace. ''Het is niet officieel. Maar ik heb een goed gesprek gehad tussen kerstmis en nieuwjaar met de president. Ik hoop dat ik hem ook in Istanbul kan ontmoeten,'' vertelt hij in gesprek met BT.

Een stap hogerop in de winterstop is uitgesloten. ''Het is een zware competitie. Dus misschien is het niet goed voor een jonge speler, maar misschien als hij wat ouder is. Maar zoals ik al eerder zei, Robert Skov heeft een contract bij FCK. Daar blijft hij tot de zomer.''

Naast Feyenoord en Fenerbahce azen ook Ajax en PSV op de diensten van Skov. Met achttien goals in twintig wedstrijden is de Deen topscorer van de Superligaen. Deense media verwachten dat hij een recordtransfer gaat maken. Bedragen rond de vijftien miljoen euro worden genoemd.

Lees meer over
PSV ajax Robert Skov
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties