Larsson: ''Laten we hopen dat het niet bij december blijft''

dinsdag 8 januari 2019 16:17 44.185 keer bekeken 38 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Sam Larsson is twee keer in de prijzen gevallen na zijn productieve maand december. De Zweedse buitenspeler kreeg de prijs voor Legioen Speler van de Maand en zijn goal tegen PSV (2-1 zege) werd verkozen tot Doelpunt van de Maand.

Larsson scoorde in december liefst vier keer – één keer tegen PSV en ADO Den Haag en twee keer tegen VVV-Venlo – en werd mede daardoor door Het Legioen gekozen tot Speler van de Maand. Dat was voor hem de eerste keer sinds zijn komst naar Rotterdam.

Zijn goal tegen PSV, waarmee hij zich tot matchwinner kroonde in de topper tegen de Eindhovenaren, werd bovendien verkozen tot Doelpunt van de Maand. ‘Voor mij was december persoonlijk een mooie maand, met een goed begin tegen PSV,’ blikte Samba Sam voor de camera van Feyenoord TV terug.

‘Laten we hopen dat het niet bij december blijft, maar dat ik ook in de lente door kan gaan met scoren en belangrijk zijn,’ vervolgde Larsson. Zelf heeft hij daar wel vertrouwen in. ‘Je krijgt natuurlijk zelfvertrouwen als je scoort. Zo wordt het makkelijker om voor een scoringskans te gaan.’

Gerelateerd nieuws
38 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67791 leden - Op dit moment zijn 734 mensen actief, waarvan 172 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved