Woensdagmiddag openbare training in Marbella

maandag 7 januari 2019 21:58 27.220 keer bekeken 44 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Supporters die deze week een training van Feyenoord in Marbella willen bezoeken, zijn woensdagmiddag welkom op het Marbella Football Center. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst werkt dan vanaf 16:45 uur een openbare training af.

Feyenoord verblijft vanaf dinsdag 8 januari tot en met zondag 12 januari in de Spaanse badplaats, voor het trainingskamp ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Voor vertrek traint het team dinsdagochtend nog besloten op Rotterdamse bodem.

In Marbella speelt Feyenoord op vrijdag 11 januari om 17:00 uur vriendschappelijk tegen Borussia Dortmund. De oefenwedstrijd wordt gespeeld in het Estadio Municipal de Marbella en wordt live uitgezonden op FOX Sports.

Het duel tussen de Duitse koploper en Feyenoord is toegankelijk voor supporters. Nadere informatie hierover volgt zo snel mogelijk. Ook aanvullende informatie over het oefenduel met Karlsruher SC (zaterdag 11 januari) volgt in een later stadium.

Gerelateerd nieuws
44 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 19 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72607 leden - Op dit moment zijn 774 mensen actief, waarvan 194 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved