''Zie niet voor me wat de investering in Karsdorp waard is''

''Zie niet voor me wat de investering in Karsdorp waard is''

Rick Karsdorp keert deze winter mogelijk terug bij Feyenoord. Italiaanse media linken de verdediger de laatste dagen aan een tijdelijke terugkeer in de Kuip. De Rotterdammers zouden het jeugdproduct van Varkenoord tot het eind van het seizoen willen huren van AS Roma.

Cristian Willaert, verslaggever van FOX Sports, zet zijn vraagtekens bij de mogelijke deal. "Karsdorp heeft niet heel veel gespeeld in de eerste helft van het seizoen en dan ga je hem huren", zegt hij. "Dat zal ook niet voor niks zijn, het zal wel wat tonnetjes kosten en waar doe je het dan voor?"

"Huur je hem dan om vrij zeker te zijn dat je derde gaat worden in de competitie? Ik zie niet voor me wat die investering waard is. Feyenoord is niet de partij die ervoor moet zorgen om de carrière van Karsdorp weer nieuw leven in de blazen", aldus Willaert.

"Het belang hierin ligt vooral bij Karsdorp, na die zware blessure moet hij weer voetballen", voegt FOX Sports-commentator Vincent Schildkamp toe. "Als dat bij Feyenoord kan, in een voor hem vertrouwde omgeving, zou dat prettig voor hem zijn. De winst voor Feyenoord zie ik alleen ook niet."

"Misschien krijgt Feyenoord er zelfs wel geld voor", vervolgt Willaert in het FOX Sports-programma Voetbalpraat. "Dat klinkt raar, maar veel grote clubs maken deals waarin spelers voor weinig geld worden verhuurd. Alleen als hij dan niet speelt, gaat de prijs omhoog."

Lees meer over
De Kuip Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties