Larsson: ''In het voetbal wordt alles opgeblazen''

Larsson: ''In het voetbal wordt alles opgeblazen''

Sam Larsson heeft bij Feyenoord veel kritiek te verduren gehad, maar leek voor de winterstop zijn vorm te pakken te krijgen. Dat is ook de media opgevallen, die steeds lovender over hem zijn gaan schrijven. In gesprek met Voetbal International nuanceert Larsson die uitspraken.

"In het voetbal wordt alles opgeblazen", vertelt de Zweed. "Ik was niet zo slecht als iedereen deed voorkomen en misschien speel ik de laatste weken ook wel niet zo goed als men doet geloven. Ik weet dat ik nog veel beter kan. Het grote verschil is alleen het gevoel dat ik zelf heb. Ik voel me goed en vrij, dat heb ik wel nodig om te kunnen presteren."

Larsson erkent dat hij in het begin van het seizoen niet genoeg heeft laten zien. "Voor de interlandbreak in november heb ik een aantal mindere wedstrijden gespeeld. Oké, om eerlijk te zijn, I’ve played like shit, toen was die vorm er duidelijk niet." Hoe dat kan, weet de Zweed niet. "Er zijn dagen dat je je voor een wedstrijd niet heel lekker voelt en je vervolgens geweldig speelt. Maar net zo goed sta je op zondag op met een heerlijk gevoel en bak je er tijdens de wedstrijd niks van."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties