Houtman: ''Berichten uit het hele land hebben me goed gedaan''

Houtman: ''Berichten uit het hele land hebben me goed gedaan''

Voor stadionspeaker Peter Houtman begon 2018 met slecht nieuws. Hij bleek een dichtgeslibde ader te hebben en moest worden gedotterd. Met FCUpdate.nl blikt hij terug op het afgelopen kalenderjaar.

"Het is zeker een bewogen en vervelend jaar geweest", vertelt Houtman. "In het begin van het jaar heb ik tegenslag gehad, maar ik ben blij dat het snel weer is verholpen. Je denkt op dat moment wel even na en vraagt je af hoe dit kan gebeuren. Ik heb nooit gerookt en gedronken en altijd gesport, maar je kunt dit zomaar krijgen. Ik ben in ieder geval blij dat het voorbij is en dat ik weer kon beginnen in het stadion. Het voetballen gaat toch als een rode draad door mijn jaar heen."

Als stadionspeaker miste Houtman aan het begin van het kalenderjaar door de ingreep enkele thuiswedstrijden. "Ik heb een paar duels moeten missen, maar het viel eigenlijk wel mee. Wat me goed heeft gedaan, is dat ik uit het hele land berichten heb gekregen. Het waren niet alleen fans van Feyenoord, maar ook supporters van andere clubs. Dan zie je wel dat er belangrijkere dingen zijn dan voetbal."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties