Verbeek tipt 'Gio': ''Kijk eens naar de samenstelling van je staf''

maandag 24 december 2018 05:30 116.905 keer bekeken 151 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst en de clubleiding van Feyenoord gaan tijdens de winterstop met elkaar in gesprek over de toekomst. Het contract van de hoofdtrainer van de Rotterdamse club loopt komende zomer af. Hedwiges Maduro vindt dat er een frisse wind moet gaan waaien bij Feyenoord.

"Ik denk dat je niet te lang bij een club moet zijn, de spelers raken ook uitgekeken op je", zegt hij in Dit Was Het Weekend. "Ook voor jezelf is het niet goed om steeds bij een club te zijn. Soms heeft een club een frisse wind nodig, ook voor de spelersgroep. Om niet jaar in jaar uit hetzelfde gezicht voor de groep te hebben. Dat heeft niet met de kwaliteiten van de trainer te maken."

"Ik ben het daar niet mee eens", voegt Gertjan Verbeek toe. "Als het zo is dat veel dingen hetzelfde blijven gaan, kijk dan eens naar je staf. Ja, Denny Landzaat is er dit jaar bijgekomen maar Jean-Paul van Gastel zit er nog steeds. Ook de conditietrainer zit er al een lange tijd. Je zou naar die samenstelling kunnen kijken."

"Gio is een geweldige ambassadeur voor Feyenoord. Ook qua prijzen heeft hij het fantastisch gedaan en hij blijft onder alle omstandigheden rustig. De ontwikkeling van veldcoach naar meer een manager is wel een logische. Dan kan Martin van Geel op de achtergrond nog meer doen dan wat hij nu al doet. Dat lijkt me wel mogelijk."

"Dan moet je een assistent-trainer hebben die het veldwerk grotendeels alleen kan doen", aldus de oud-trainer van Feyenoord in het programma van FOX Sports. "Met nog steeds op de achtergrond een belangrijke rol weggelegd voor Van Bronckhorst. Ik denk dat dat zeker de toekomst kan zijn."

Gerelateerd nieuws
151 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 53 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73881 leden - Op dit moment zijn 954 mensen actief, waarvan 221 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved