Jan-Arie: ''Extra gebrand om goed resultaat neer te zetten''

vrijdag 21 december 2018 03:53 36.965 keer bekeken 119 reacties Pro Shots

Jan-Arie van der Heijden deed in de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht zijn bijnaam 'Jan-Scharie' weer eens eer aan. Tijdens de wedstrijd stuurde hij tegenstanders zowel in verdedigend als aanvallend opzicht een handvol keer functioneel het bos in. Na de nipte en dikverdiende overwinning op FC Utrecht heeft de centrale verdediger geen voorkeur voor een volgende tegenstander in de strijd om de beker. "Thuis in De Kuip zou leuk zijn."

Over de wedstrijd zelf was Van der Heijden tevreden, zo vertelt hij aan Voetbal Inside. "We creëerden heel veel kansen, waren goed in balbezit, we waren vast aan de bal, dus we leden niet gemakkelijk balverlies zoals afgelopen zondag. Ik denk dat we Utrecht heel goed onder druk hielden, verdiend gewonnen hebben en meer hadden kunnen scoren."

De verliespartij tegen Fortuna Sittard speelde nog wel mee vooraf en tijdens de wedstrijd. "Uiteindelijk waren we extra gebrand om een goed resultaat neer te zetten en het publiek achter ons te krijgen vanaf minuut een. We wilden Utrecht ook geen kans geven of het gevoel geven dat ze hier iets konden halen en dat is gelukt."

De laatste minuten werd het toch weer spannend in De Kuip. "Ja, ze hebben een paar opportunistische ballen de zestienmeter ingepompt en dan kan ie altijd een keer verkeerd vallen. Kenneth pakte nog een à twee goede ballen voor ons en dat waren eigenlijk hun enige kansen. We hadden het eerder af kunnen maken, maar 1-0 was genoeg."

Gerelateerd nieuws
119 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 36 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73917 leden - Op dit moment zijn 772 mensen actief, waarvan 229 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved