''Nooit opgeven en blijven proberen elke wedstrijd te winnen''

vrijdag 21 december 2018 00:22 38.330 keer bekeken 64 reacties Pro Shots

Jens Toornstra speelde tegen FC Utrecht een goede wedstrijd als aanjager en legde de energie in de wedstrijd die tegen Fortuna Sittard, waar hij door een hamstringblessure ontbrak, zo gemist werd. Het landskampioenschap is uit zicht voor Feyenoord. "Je weet dat de beker de enige prijs is waar je nog voor speelt, dus we wisten dat we aan de bak moesten."

"Ik denk dat we allebei afwachtend begonnen. We hadden wel de controle, maar er gebeurde niet heel veel. We hebben weinig weggegeven en zijn wel veel in de duels gekomen. Ik denk dat wij gewoon de sterkere waren", zo vertelt de middenvelder aan RTV Rijnmond.

De derde plaats lijkt al zo goed als binnen voor Feyenoord, terwijl de twee bovenste plaatsen al uit zicht lijken. Waar speelt Feyenoord de rest van de competitiewedstrijden voor? "Je mag nooit opgeven en we moeten gewoon blijven proberen elke wedstrijd te winnen. De tweede wedstrijd (na de winterstop - red.) is al tegen Ajax en misschien kunnen we dan weer wat moois laten zien en hopelijk weer wat punten inlopen."

Gerelateerd nieuws
64 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 22 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73914 leden - Op dit moment zijn 715 mensen actief, waarvan 244 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved