Advocaat: ''Daar heeft Gio goed op ingespeeld''

vrijdag 21 december 2018 00:02 65.385 keer bekeken 63 reacties Pro Shots

Ook Dick Advocaat had na de wedstrijd door dat FC Utrecht bijna de gehele wedstrijd een kansloze bekerwedstrijd speelde tegen Feyenoord, zo vertelt hij voor de camera van Fox Sports. "Ik ben teleurgesteld. Ik had er meer van verwacht. Maar Feyenoord was vandaag gewoon te sterk, op alle fronten."

"Ik weet niet of dat te maken heeft met het druk zetten van de tegenstander of onze kwaliteiten, maar Feyenoord was gretig en scherp. Iedereen wil graag hier spelen, met zo'n ambiance en deze mensen. Dan moet je juist beter gaan spelen."

Advocaat was niet blij met het verlies van Feyenoord tegen Fortuna Sittard van afgelopen zondag. "We wisten dat we een getergde tegenstander kregen. De media klapten weer vol op Feyenoord en daar heeft Gio goed op ingespeeld. Ik baalde van Fortuna, want je moet hier op het goede moment komen."

Van Persie was vandaag toonaagevend binnen de lijnen en dat vond Advocaat niet zo leuk, zo laat hij met een knipoog weten. "Dat is niet zo'n goede speler, toch? Nee, hij is geweldig en blijft een fenomeen. Ik heb vandaag niet zo van hem genoten (vanwege het verlies van Utrecht - red.), maar ik ben wel een liefhebber van hem."

Gerelateerd nieuws
63 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 17 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73917 leden - Op dit moment zijn 629 mensen actief, waarvan 215 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved