'Gio': ''Voor mij en iedereen mooi dat Van Persie terug is''

'Gio': ''Voor mij en iedereen mooi dat Van Persie terug is''

Feyenoord kan tegen FC Utrecht weer beschikken over een paar spelers die terugkeren van een blessure. Robin van Persie, Jordy Clasie en Jens Toornstra staan aan de aftrap en ook Nicolai Jorgensen is terug in de wedstrijdselectie.

In gesprek met FOX Sports geeft Giovanni van Bronckhorst aan dat Robin van Persie volledig fit is. "Daarom start hij ook. We willen natuurlijk dat elke speler elke week beschikbaar is, zeker met Robin. Voor mij en iedereen is het mooi dat hij weer terug is."

Na de nederlaag tegen Fortuna heeft Feyenoord vandaag in eigen huis iets goed te maken. "We hebben de wedstrijd teruggekeken en nabesproken. We hadden niet de discipline om in de veldbezetting te spelen. We werden vaak overlopen met een ondertal op het middenveld. Daar moeten we vandaag veel beter in zijn."

Van Bronckhorst wordt erop gewezen dat hij het vaker over dat probleem heeft gehad. "Dat is het allerbelangrijkste in het voetbal: discipline in balbezit en balbezit van de tegenstander. Dat moet je bewaken en volhouden. Vaak zie je als dat niet gebeurt, dat je het moeilijk krijgt."

Lees meer over
Robin van Persie Jens Toornstra FC Utrecht Clasie Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties