Feyenoord in Marbella tegen Karlsruher SC

Feyenoord in Marbella tegen Karlsruher SC

Feyenoord reist in de winterstop opnieuw af naar Marbella. De Rotterdammers gaan zich onder de Spaanse zon voorbereiden op de tweede seizoenshelft. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst speelt daar ook een oefenwedstrijd.

Vandaag is bekend geworden dat Feyenoord oefent tegen Karlsruher SC. Een Duitse club dat momenteel uitkomt in de 3. Liga. De Dritte Liga is de op twee na hoogste afdeling van het Duitse profvoetbal. Karlsruher SC speelde in het seizoen 2007/2008 voor het laatst in de Bundesliga.

De selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst verblijft van dinsdag 8 tot en met zondag 13 januari 2019 voor een trainingskamp in de Zuid-Spaanse kustplaats Marbella. De oefenwedstrijd staat gepland op zaterdag 12 januari.

Update 15:54 | Feyenoord zal op donderdag of vrijdag nog een wedstrijd spelen tegen een sterkere tegenstander, meldt Feyenoord-watcher Sinclair Bischop.

Lees meer over
trainingskamp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties