''Oppassen dat Ayoub geen tweede Amrabat gaat worden''

dinsdag 18 december 2018 05:01 59.475 keer bekeken 319 reacties Pro Shots

Yassin Ayoub zat tijdens de wedstrijd tegen Fortuna Sittard niet bij de wedstrijdselectie. De middenvelder zou geblesseerd zijn, maar gezien zijn situatie en een eerder incident wordt bij Veronica Inside gesuggereerd dat er wellicht meer aan de hand is.

"Ayoub is eerder al disciplinair gestraft, nu zit hij weer niet bij de selectie vanwege een blessure. Je moet oppassen dat hij geen tweede Amrabat gaat worden", begint Martijn Krabbendam. "Als je gewend bent om elke wedstrijd te spelen, bij Feyenoord komt en een middenveld ziet waar altijd dezelfde namen staan, dan moet je daarmee om leren gaan."

René van der Gijp snapt het krediet niet dat concurrent Jordy Clasie krijgt. "Je haalt Clasie en maakt hem aanvoerder en de man waar alles om draait. Schei toch uit!" Derksen sluit zich daarbij aan. "Waarom heb je Ayoub gehaald dan? Hij kan in een kleine ruimte openingen creëren. Als je thuis speelt zijn dat heel vermakelijke spelers. Maar als je Clasie belangrijk gaat maken, een huis-tuin-en-keukenvoetballer, dan wordt je nooit een energiek team."

Gerelateerd nieuws
319 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 90 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1250 mensen actief, waarvan 234 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved