''Oppassen dat Ayoub geen tweede Amrabat gaat worden''

''Oppassen dat Ayoub geen tweede Amrabat gaat worden''

Yassin Ayoub zat tijdens de wedstrijd tegen Fortuna Sittard niet bij de wedstrijdselectie. De middenvelder zou geblesseerd zijn, maar gezien zijn situatie en een eerder incident wordt bij Veronica Inside gesuggereerd dat er wellicht meer aan de hand is.

"Ayoub is eerder al disciplinair gestraft, nu zit hij weer niet bij de selectie vanwege een blessure. Je moet oppassen dat hij geen tweede Amrabat gaat worden", begint Martijn Krabbendam. "Als je gewend bent om elke wedstrijd te spelen, bij Feyenoord komt en een middenveld ziet waar altijd dezelfde namen staan, dan moet je daarmee om leren gaan."

René van der Gijp snapt het krediet niet dat concurrent Jordy Clasie krijgt. "Je haalt Clasie en maakt hem aanvoerder en de man waar alles om draait. Schei toch uit!" Derksen sluit zich daarbij aan. "Waarom heb je Ayoub gehaald dan? Hij kan in een kleine ruimte openingen creëren. Als je thuis speelt zijn dat heel vermakelijke spelers. Maar als je Clasie belangrijk gaat maken, een huis-tuin-en-keukenvoetballer, dan wordt je nooit een energiek team."

Lees meer over
Sofyan Amrabat Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties