''Bosz gaat echt niet in Feyenoord stappen''

''Bosz gaat echt niet in Feyenoord stappen''

Feyenoord heeft opnieuw punten verspeeld tegen een laagvlieger in De Kuip. De kritiek op Giovanni van Bronckhorst neemt toe na de nederlaag op Fortuna Sittard. Chef voetbal van De Telegraaf Valentijn Driessen geeft aan dat de naam van Peter Bosz geen optie is als mogelijke vervanger van de huidige Feyenoord-trainer.

Wanneer Feyenoord besluit om niet verder te gaan met Van Bronckhorst ziet Driessen geen geschikte opvolger. ''Je moet ook kijken naar het alternatief. Is er een alternatief voor Van Bronckhorst? Dan moet je op dit moment constateren dat dat er niet is. Het eerste alternatief zou Peter Bosz zijn, maar die gaat echt niet in Feyenoord stappen. Dat doet hij niet meer na zijn Ajax-avontuur.

''Dan moet je bijna wel met Van Bronckhorst door. Die het redelijk tot goed doet,'' doelt Driessen op het aantal gewonnen prijzen. De journalist heeft wel kritiek op de ontwikkeling van de Feyenoord-spelers. ''Het elftal ontwikkelt zich niet tot nauwelijks. Het kan allemaal veel beter en het moet beter. Alleen de vraag is of dat kan onder Van Bronckhorst.''

De nederlaag tegen Fortuna Sittard betekent ook dat het kampioenschap nu definitief uit zicht is. ''Het meest pijnlijke is natuurlijk dat je afhaakt in de race om het kampioenschap. Ook de hosanna stemming die ontstond na de winst op PSV: we zijn terug in de titelrace. Toen dacht ik ook: wat een optimisme allemaal. Dat sloeg echt helemaal nergens op, omdat het spel nog steeds slecht was. Zeker als je het vergelijkt met PSV en Ajax.''

Lees meer over
De Kuip PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties