Kritiek op Tapia: ''Daar kan een streep doorheen''

zondag 16 december 2018 20:55 89.105 keer bekeken 283 reacties Pro Shots

Ook Feyenoord watcher Martijn Krabbendam was verrast over het verlies van Feyenoord vandaag. Zoals bijna iedereen had hij een relatief gemakkelijke overwinning verwacht, maar in werkelijkheid liep Feyenoord tegen een thuisnederlaag op die nog verdiend was ook.

"Wat is nou een overwinning tegen PSV waard? Als je dan uitstekend speelt en dikverdiend wint, dan gaat het erom dat je de wedstrijden tot aan de winterstop winnend afsluit om nog enigszins mee te kunnen doen. Dan verlies je 'm thuis tegen Fortuna Sittard. Dat komt keihard aan, want in feite kan er een streep door het seizoen. Uitgerekend in De Kuip, waar je al bijna een jaar geen wedstrijd meer verliest."

"Het meest schrijnende is de manier waarop het gebeurt, je kunt niet zeggen dat Fortuna hier iets gestolen heeft. Integendeel zelfs: ik vond ze bij fases heel aardig voetballen. Over de hele linie was het een dikverdiende overwinning van Fortuna en dat had niemand verwacht", zo vertelt Krabbendam op de website van Voetbal International.

Feyenoord miste wat basiskrachten en dan valt gelijk op dat er op de bank schijnbaar geen adequate vervangers zitten. "Het meest schrijnende is Tapia. Als je zo invalt: achteloos bijna, ongeïnteresseerd, ongeïnspireerd, wat moet je dan? Daar kan een streep doorheen. Zo zijn er wel meer spelers waarbij je je af kunt vragen of je er nog wel verder mee moet. Je moet doorselecteren."

Gerelateerd nieuws
283 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 121 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 312 mensen actief, waarvan 120 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved