'Gio' over Van Persie: ''Ben blij dat hij weer terug is''

'Gio' over Van Persie: ''Ben blij dat hij weer terug is''

Orkun Kokcu start zondag in de basisopstelling van Feyenoord in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. De Rotterdamse basiself kent acht spelers die afkomstig zijn uit de jeugdopleiding van de club, daarnaast zitten er ook zeven andere (oud-)jeugdspelers op de reservebank.

"Robin van Persie kan niet vanaf het begin starten, ik ben wel blij dat hij weer terug is", aldus Giovanni van Bronckhorst. "De laatste twee dagen heeft hij goed kunnen trainen. Uiteindelijk hak ik de knoop door, maar heb er wel met hem over gesproken. We zullen zien hoe lang hij kan spelen, het laatste deel moet wel lukken denk ik."

"Ik heb de afgelopen week weinig aan Orkun gemerkt", vervolgt de trainer tegenover FOX Sports. "Het is een jongen die altijd rustig is. Ook deze week, na zijn goede invalbeurt tegen FC Emmen. Deze week heeft hij normaal getraind en zich normaal voorbereid. Ik merkte geen extra nervositeit bij hem."

Lees meer over
Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties