''Vraag me af of hij Kökcü opstelt tegen Fortuna''

''Vraag me af of hij Kökcü opstelt tegen Fortuna''

Orkun Kökcü was vorig weekend de grote man aan de kant van Feyenoord. De jonge middenvelder van de Rotterdamse club maakte zijn Eredivisie-debuut tegen FC Emmen en was direct belangrijk met een treffer en een assists. Ook sportjournalist Valentijn Driessen was onder de indruk.

"Het is een uitstekende speler", zegt hij. "Ik heb hem ook een aantal keer bij Jong Feyenoord gezien en vorig jaar in de baby Champions League (Youth League, red.) maakte hij ook al indruk. Het is een jongen die precies weer waar de ruimte is en heel makkelijk aan de bal is."

"Een uitstekend debuut maar het is wel tegen FC Emmen", vervolgt de sportjournalist van De Telegraaf in Kick-Off Eredivisie. "We zijn pas net begonnen met die jongen dus ik vraag me af of Giovanni van Bronckhorst hem tegen Fortuna Sittard opstelt."

"Robin van Persie is waarschijnlijk weer terug. Ze spelen op gras en Van Persie is fit, dus hij zal ongetwijfeld in het elftal komen maar dat kan ook als spits. Dan kan Kökcü achter hem spelen." De wedstrijd Feyenoord - Fortuna Sittard begint zondag om 16:45 uur.

Lees meer over
Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties