''Vraag me af of hij Kökcü opstelt tegen Fortuna''

zondag 16 december 2018 11:02 71.770 keer bekeken 294 reacties Pro Shots

Orkun Kökcü was vorig weekend de grote man aan de kant van Feyenoord. De jonge middenvelder van de Rotterdamse club maakte zijn Eredivisie-debuut tegen FC Emmen en was direct belangrijk met een treffer en een assists. Ook sportjournalist Valentijn Driessen was onder de indruk.

"Het is een uitstekende speler", zegt hij. "Ik heb hem ook een aantal keer bij Jong Feyenoord gezien en vorig jaar in de baby Champions League (Youth League, red.) maakte hij ook al indruk. Het is een jongen die precies weer waar de ruimte is en heel makkelijk aan de bal is."

"Een uitstekend debuut maar het is wel tegen FC Emmen", vervolgt de sportjournalist van De Telegraaf in Kick-Off Eredivisie. "We zijn pas net begonnen met die jongen dus ik vraag me af of Giovanni van Bronckhorst hem tegen Fortuna Sittard opstelt."

"Robin van Persie is waarschijnlijk weer terug. Ze spelen op gras en Van Persie is fit, dus hij zal ongetwijfeld in het elftal komen maar dat kan ook als spits. Dan kan Kökcü achter hem spelen." De wedstrijd Feyenoord - Fortuna Sittard begint zondag om 16:45 uur.

Gerelateerd nieuws
294 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 73 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71503 leden - Op dit moment zijn 1471 mensen actief, waarvan 332 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved