#TT | Scouts Arsenal zien Kökcü debuteren

#TT | Scouts Arsenal zien Kökcü debuteren

Orkun Kökcü heeft afgelopen zondag tegen FC Emmen zijn debuut gemaakt en dat is niet onopgemerkt gebleven bij verschillende topclubs in Europa. Vorige week werd al bekend dat Chelsea, Manchester City, Tottenham Hotspur, Besiktas en PSG de 17-jarige middenvelder graag willen overnemen van Feyenoord.

Volgens de DailyMail kan Borussia Dortmund ook aan het rijtje worden toegevoegd. Daarnaast zijn afgelopen weekend scouts van Arsenal afgereisd naar Nederland om de talentvolle middenvelder aan het werk te zien. Door de blessure van Jens Toornstra kregen de scouts van de Engelse club ruim de tijd om hem te zien spelen.

Kökcü heeft nog een contract tot 2020 in De Kuip en gaf afgelopen weekend tegenover FOX Sports aan dat hij zijn toekomst ziet bij Feyenoord. "Ik ben vol gefocust op Feyenoord, daar richt ik mij op. Ik wil basisspeler worden bij Feyenoord, dan zien we wel weer verder. Ik wil nu mijn debuut maken in de Kuip en mezelf dan opbouwen tot basisspeler."

Lees meer over
De Kuip Jens Toornstra Toornstra Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties