Oud-Feyenoord proost op ss Rotterdam op 2018

Oud-Feyenoord proost op ss Rotterdam op 2018

De oud-spelers van Feyenoord hebben het kalenderjaar 2018 vrijdagavond feestelijk afgesloten met een diner. Ditmaal was het gezelschap op het ss Rotterdam uitgenodigd. Meer dan honderd aanwezigen genoten daar van een driegangendiner en blikten terug op het afgelopen jaar.

Ook dit jaar kwamen er oud-spelers van verschillende generaties naar het diner. Zo waren onder anderen Pascal Bosschaart, Mario Been, Henk Vos, Harry Melis, Rinus Israël en Eddy Pieters Graafland van de partij.

De avond begon met een borrel in de Queens Lounge van het historische schip. Nadat Feyenoords algemeen directeur Jan de Jong en Hans Venneker, voorzitter van de vereniging Oud-Feyenoord, de avond hadden afgetrapt met een korte toespraak, werd het diner uitgeserveerd.

Eerder dit jaar genoten de oud-spelers van Feyenoord van verschillende andere activiteiten, waaronder een rondvaart met de Spido en de theatershow ‘Feyenoord 110 jaar’. Daarnaast kwam een selecte groep in actie in een vriendschappelijke wedstrijd in Slowakije. Het diner was de laatste gezamenlijke activiteit van dit kalenderjaar.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties