''Misschien dat Van Geel in de winterstop iets creatiefs kan doen''

zondag 9 december 2018 11:44 109.945 keer bekeken 257 reacties Pro Shots

Feyenoord kreeg in de eerste seizoenshelft veel kritiek. De ploeg zou de aansluiting met Ajax en PSV definitief verloren hebben, maar de afgelopen weken liet Feyenoord van zich horen. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst speelde overtuigend tegen PSV (2-1) en VVV Venlo (4-1).

"Ik was deze week nog bij het Feyenoord-diner en daar was het geloof er bij de meeste mensen weer. De mensen daar waren erg optimistisch", zegt Wim Rijsbergen. "Je ziet bijvoorbeeld de opleving van Sam Larsson. Dat is wel echt een pluspunt en ook mooi om te zien. Ik was ook erg verrast hoe ze speelden tegen PSV. Als ze dat vaker kunnen brengen..."

"Vorig jaar rond deze tijd had Feyenoord al een enorme achterstand", vervolgt de oud-Feyenoorder tegen de NOS. "Qua potentie is het bij Feyenoord wel iets minder dan bij Ajax en PSV. Maar je ziet het, ze kunnen er zomaar van winnen. Feyenoord blijft een topclub."

"Ze moeten tot de winterstop alles winnen. Maar voor Feyenoord zijn er in deze competitie geen makkelijke tegenstanders. Misschien dat Martin van Geel in de winterstop iets creatiefs kan doen", besluit hij.

Gerelateerd nieuws
257 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 83 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 38 mensen actief, waarvan 26 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved