''Misschien dat Van Geel in de winterstop iets creatiefs kan doen''

''Misschien dat Van Geel in de winterstop iets creatiefs kan doen''

Feyenoord kreeg in de eerste seizoenshelft veel kritiek. De ploeg zou de aansluiting met Ajax en PSV definitief verloren hebben, maar de afgelopen weken liet Feyenoord van zich horen. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst speelde overtuigend tegen PSV (2-1) en VVV Venlo (4-1).

"Ik was deze week nog bij het Feyenoord-diner en daar was het geloof er bij de meeste mensen weer. De mensen daar waren erg optimistisch", zegt Wim Rijsbergen. "Je ziet bijvoorbeeld de opleving van Sam Larsson. Dat is wel echt een pluspunt en ook mooi om te zien. Ik was ook erg verrast hoe ze speelden tegen PSV. Als ze dat vaker kunnen brengen..."

"Vorig jaar rond deze tijd had Feyenoord al een enorme achterstand", vervolgt de oud-Feyenoorder tegen de NOS. "Qua potentie is het bij Feyenoord wel iets minder dan bij Ajax en PSV. Maar je ziet het, ze kunnen er zomaar van winnen. Feyenoord blijft een topclub."

"Ze moeten tot de winterstop alles winnen. Maar voor Feyenoord zijn er in deze competitie geen makkelijke tegenstanders. Misschien dat Martin van Geel in de winterstop iets creatiefs kan doen", besluit hij.

Lees meer over
PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties