De Haan over Larsson: ''Hij moet veel meer van zichzelf eisen''

De Haan over Larsson: ''Hij moet veel meer van zichzelf eisen''

Sam Larsson heeft de laatste weken de smaak te pakken bij Feyenoord. De Zweedse aanvaller, die een moeizame periode achter de rug had, was tegen PSV belangrijk met een treffer. Ook tegen VVV Venlo scoorde hij twee keer. Foppe de Haan, die met Larsson samenwerkte bij sc Heerenveen, was onder de indruk van Larsson.

"Ik heb hem wel een laten testen en daar bleek altijd uit dat hij fysiek gezien heel matig was", zegt De Haan in De Tafel van Kees. "Wat ik Sam altijd kwalijk nam was dat hij te weinig deed om zichzelf écht te ontwikkelen. Dat is hij bij Feyenoord tegengekomen."

"Het heeft echt tijd nodig gehad, steeds in en uit de basiself. Nu, vooral tegen PSV, vond ik hem echt goed voetballen. Hij was heel actief, heel dynamisch. Hij deed ook mee in het opjagen. Toen dacht ik: verrek, als hij dit kan moet hij de lat hoger leggen. Hij kan echt goed voetballen, hij moet veel meer van zichzelf eisen."

Lees meer over
PSV
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties