Boskamp: ''Feyenoord moet Origi binnenhalen''

Boskamp: ''Feyenoord moet Origi binnenhalen''

Jan Boskamp doet een oproep aan Feyenoord om Liverpool-speler Divock Origi over te nemen. De aanvaller komt amper aan spelen toe bij de Engelse topclub. Volgens Boskamp is de Rotterdamse club een uitstekende club voor zijn ontwikkeling.

''Als ik Origi was, zou ik proberen uit Liverpool weg te geraken,'' vertelt Boskamp in gesprek met Het Belang van Limburg. ''Je moet niet vergeten dat ze daar nog Firmino, Salah, Shaqiri, Mané, Solanke en Sturridge hebben. Gelukkig komt Divock door zijn goal tegen Everton en zijn assist in de match daarna eindelijk weer wat bovendrijven. Maar hij moet nu gewoon zorgen dat hij elke week kan spelen.''

"Daarom wil ik een oproep doen aan Feyenoord om Origi binnen te halen. Hij voetbalt dan in een competitie waar hij kan groeien. Ze spelen er een op een. Hij heeft de kwaliteiten om dat uit verband te spelen. In Duitsland kiezen ze allemaal voor een systeem op de counter en Liverpool doet dat in principe ook. Al noemen sommige zeikerds dat tegenwoordig op de omschakeling spelen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties